Har du overvejet en smuk og rå løsning med cortenstål?

Hos DC STEEL & CONSTRUCTION har vi mange års erfaring med diverse opgaver med cortenstål. 

Cortenstål er i sig selv ikke nogen ny opfindelse og har været brugt til et hav af større konstruktioner rundt omkring i verden, såsom broer og togskinner, grundet dets holdbarhed og styrke. Det der gør at cortenstål er ideelt er, at dets egenskaber er afhængige af, at det bliver udsat for skiftende vejr, hvilket vi kender til i Danmark. De skiftende vejrforhold er også med til at sørge for at stålet holder længere. Du vil derfor have glæde af dine blomsterkasser i mange år.

Igennem tiden har man forsøgt at gemme den rustrøde farve som stål får når det ruster med maling og slibning, men i nyere tid er det faktisk blevet utrolig populært i de danske byer og hjem. Det er også blevet utrolig populært at få lavet diverse blomsterkasser af cortenstål, da den rustrøde farve skaber en smuk kontrast til planerne.

Hos DC STEEL & CONSTRUCTION ApS har vi som nævnt mange års erfaring med cortenstål, så vi kan derfor garantere, at du får diverse løsninger i høj kvalitet. Vi kan lave en bred vifte af konstruktioner af cortenstål.

Fordele ved blomsterkasser i cortenstål

Når man vælger at få lavet blomsterkasser i denne type stål, følger der en række fordele. Mens diverse blomsterkasser af for eksempel træ skal skiftet hver fjerde eller femte år, så holder en blomsterkasse af af denne type stål i op til 15 år uden problemer.

Blomsterkasser er også anvendelige mange forskellige steder, da de både er holdbare, smukke og praktiske, og giver et råt udseende med sin rustrøde farve. Ydermere tåler stålet også al slags vejr, hvilket betyder at f.eks. blomsterkasser kan stå udenfor hele året rundt. 

Ved denne type stål skal man heller ikke være bange for at det bliver kedeligt at se på, da stålet skifter farve alt efter vejret. I tørt vejr bliver den rustrøde farve mat og mørkt, mens den bliver mere brunlig og skinnende når det regner.

Kontakt os og hør mere om vores løsninger med cortenstål

Går du med en drøm om en løsning med cortenstål, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os, så vi sammen kan finde frem til den mest optimale løsning til dit projekt. 

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Du kan ringe til os på 28 35 13 12 eller sende os en mail på daniel@dcsteel.dk. Vi ser frem til et godt samarbejde.