Den klassiske New Yorker væg

Vi kender alle den klassiske New Yorker væg med dens flotte glaspartier og tidløse design. Med en New Yorker væg kan du afskærme lyden udefra, så du kan nyde stilheden og den ro der opstår. Med en denne form forvæg afskærmer du ikke kun lyden, men du bibeholder stadig lys gennemgangen. Hos DC STEEL & CONSTRUCTION ApS har vi over 20 års erfaring inden for jern og metal, og vi tør derfor godt kalde os specialister i led med konstruering af New Yorker vægge, og vi står derfor klar til skræddersy din væg, dør eller vindue.

Ved os kan du få en New Yorker væg, der passer til din bolig. Vi sørger for at den er unikt tilpasset ud fra dine behov, stil ønsker og indretning. Med en ny væg i New Yorker stil kan du give din indretning et tidløst design samtidig med at du skaber en flot kontrast til de andre vægge i dit hjem. Med en New Yorker væg lader du også lyset ind i dit hjem. 

En New Yorker væg er et klassisk valg af flere grunde

Ud over det tidløse og smukke design du får med en New Yorker væg, så får du også en masse praktiske goder. En sådan væg kan også bruges i en unik løsning som skillevæg, der kan bruges som en rumdeler og skabe en praktisk rumopdeling med kant. Med en sådan væg er der uendelige muligheder for opsætning.

Selve New Yorker stilen er og har været et populært valg for mange når de vil indrette deres bolig, da en sådan væg har et smukt, men også råt og rustikt udseende, der er med til at skabe en smuk kontrast i ethvert rum.

Få en New Yorker væg i høj kvalitet

Hos DC STEEL & CONSTRUCTION ApS står vi klar til at hjælpe uanset hvor i hjemmet du skal bruge en væg, dør eller vindue i New Yorker stil. Hos os er du altid garanteret et smukt resultat og professionelt arbejde, så du ender med lige præcis den væg, som du ønsker. Vi bygger vores virksomhed på tilfredse kunder og vi sætter høj kvalitet i absolut højsædet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din New Yorker væg

Er du blevet forelsket i den smukke New Yorker stil? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at installere din nye New Yorker væg. Du kan ringe til os på 28 35 13 12 eller sende os en mail på daniel@dcsteel.dk. Vi ser frem til et godt samarbejde.